Domov |  Obchodné podmienky |  Dodanie a platba |  Reklamácie |  Kontakt |  Ochrana osobných údajov |  Ako nakupovať Registrácia |  Prihlásenie RSS kanál
Korálkovo
SlovenskýAnglickýNemecký
Nákupný košík
0 ks 0.00 EUR
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
Hľadať produkt
Akciové produkty
Novinky
Bižutérne komponenty
ColourPlast
Darčekové balenia
Ihly
Kabošony
2_KORÁLKY
Látkový list
Modelovacia hmota (Fimo)
Modistické dutinky
Navliekací materiál
Náradie
Náušnicove poistky
Rôzne
1_Inšpiracia - bižutéria
1-Inšpirácia - lyžičky
1-DARČEK K OBJEDNÁVKE
2_PRÍVESKY

 Novinky e-mailom
Pre odoberanie alebo zrušenie odoberania noviniek vyplňte svoj e-mail:

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.koralkovo.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť Korálkovo s.r.o.  IČO: 45580341 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na info@koralkovo.sk

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská pošta

 Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Prihlásenie
E-mail:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia
Hľadať produkt
 Aktualizácia
Posledná aktualizácia 29.01.2019.
 Akciové produkty

Šnúrka na mobil 2 ružová

Šnúrka na mobil 2 ružová Šnúrka na mobil, 7,5 cm dlhá....

0.10 EUR  
0.08 EUR 

Šnúrka na mobil 2 modrá

Šnúrka na mobil 2 modrá Šnúrka na mobil, 7,5 cm dlhá....

0.10 EUR  
0.08 EUR 

Šnúrka na mobil 2 červená

Šnúrka na mobil 2 červená Šnúrka na mobil, 7,5 cm dlhá....

0.10 EUR  
0.08 EUR 

Lístok zelený tm 14x9, 1ks

Lístok zelený tm 14x9, 1ks V balení 1 ks, rozmer 14 x 9 mm. Kvalitn...

0.10 EUR  
0.09 EUR 

Lístok zelený 14x9, 1ks

Lístok zelený 14x9, 1ks V balení 1 ks, rozmer 14 x 9 mm. Kvalitn...

0.10 EUR  
0.09 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Koralkovo s.r.o. 2016, 42
TOPlist TOPlist
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok