Domov |  Obchodné podmienky |  Dodanie a platba |  Reklamácie |  Kontakt |  Ochrana osobných údajov |  Ako nakupovať Registrácia |  Prihlásenie RSS kanál
Korálkovo
SlovenskýAnglickýNemecký
Nákupný košík
0 ks 0.00 EUR
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
Hľadať produkt
Akciové produkty
Novinky
DARČEK K OBJEDNÁVKE
KORÁLKY
Kabošony
PRÍVESKY
Bižutérne komponenty
ColourPlast
Modelovacia hmota (Fimo)
Látkový list
Modistické dutinky
Navliekací materiál
Náušnicove poistky
Darčekové balenia
Ihly
Náradie
Rôzne

 Novinky e-mailom
Pre odoberanie alebo zrušenie odoberania noviniek vyplňte svoj e-mail:

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.koralkovo.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť Korálkovo s.r.o.  IČO: 45580341 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na info@koralkovo.sk

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská pošta

 Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Prihlásenie
E-mail:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia
Hľadať produkt
 Aktualizácia
Posledná aktualizácia 14.11.2019.
 Akciové produkty

50ks voskovaná perla emerald 10mm

50ks voskovaná perla emerald 10mm ZVÝHODNENÉ BALENIE Balenie obsahuje 50 k...

1.00 EUR  
0.90 EUR 

50ks voskovaná perla červená tm 10mm

50ks voskovaná perla červená tm 10mm ZVÝHODNENÉ BALENIE Balenie obsahuje 50 k...

1.00 EUR  
0.90 EUR 

50ks voskovaná perla bordová 10mm

50ks voskovaná perla bordová 10mm ZVÝHODNENÉ BALENIE Balenie obsahuje 50 k...

1.00 EUR  
0.90 EUR 

30ks voskovaná perla žltá 12mm

30ks voskovaná perla žltá 12mm ZVÝHODNENÉ BALENIE Balenie obsahuje 30 k...

1.00 EUR  
0.90 EUR 

30ks voskovaná perla zelená sv 12mm

30ks voskovaná perla zelená sv 12mm ZVÝHODNENÉ BALENIE Balenie obsahuje 30 k...

1.00 EUR  
0.90 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Koralkovo s.r.o. 2016, 42
TOPlist TOPlist
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok